tisdag 18 maj 2010

Tuesday Morning Sketches

Jag har fått scrapbookingutmaningar lite på hjärnan tror jag. Det är en balansgång, känner jag, att inte låta sig stressas av alla dessa utmaningar utan låta scrapbooking vara lustfyllt. Något man gör när man har.....lust.

Idag har vi haft himla dåligt väder, det har regnat mitt på dagen och varit ganska kallt och blåsigt. Då FÅR man sitta inne och scrappa med gott samvete, tycker jag.


Har altrat en burk från You Do.
Har skickat in det här som bidrag till Tuesday Morning, hoppas i vanlig ordning på att vinna lotteriet.Passade också på att lämna in den till A spoon full of sugar.

För övrigt har det inte hänt någonting alls idag. Eller..nja, jag har varit ute och cyklat med sonen och jycken men det är också allt. Maken jagade jag upp på vinden i morse för att sätta upp listerna i sovrummet. När det är spacklat, målat och klart kan vi flytta in allt skrot från kontoret till sovrummet och ta oss an det rummet. Det längtar jag verkligen efter, det ska förutom kontor också blli mitt hobbyrum. Som det är nu sitter jag i köket och scrappar...det är ingen vacker syn, det kan jag lova och jag skäms varje gång någon kommer och hälsar på oförhappandes.

Nej, nu är det dags för Fru Söderllund att gå och lägga sig.

Ha en bra natt!

4 kommentarer:

Melissa Craig sa...

This is absolutely stunning! Your colors are fabulous and I love your bling!! Great job! Thanks for joining us at Tuesday Morning Sketches.

Debbie sa...

This is Absolutley Gorgeous,Thanks for playing along with ASFOS this week,Hugs Debbie x

Theresa sa...

Very beautiful. I love the thread and the flowers.

Thanks for playing along at Tuesday Morning Sketches.

Theresa, DT

Angela sa...

This is beautiful; way to rock the challenge and think outside the box! Thanks for playing along with us at Tuesday Morning Sketches!