torsdag 13 maj 2010

13 maj, denna dagen-ett liv.

Fick som vanligt kaffe på säng av min man. Det får jag varje morgon, en rutin som jag kommer att sakna oerhört när vi tvingas bli särbos igen. Låg och pratade och myste ett tag, som vanligt. Men sen blev det inte lika roligt längre.

Jag har hållit på med en LO med temat våren och tänkte göra den färdig och skicka in den till utmaningen. Problemet är att jag inte vet VAR utmaningen är! Förmodligen har hittat länken någonstans, den finns inte i historiken trots att jag letat hela förmiddagen. Per har också engagerat sig och googlat efter en utmaning/challenge med vårtema. Hur ska man tolka det?

Vi har rätt grått väder men det är VARMT! 17 grader i skuggan. Var ut på långpromenad (ca 800 m)! Mycket stolt över mig själv. Fråga inte om snitthastigheter, tack.

Dagens snöstatus

Maria tipsar: scrappa inte om ni är jättearga. Jag har sabbat ett kort som jag hållit på med i flera dagar genom att göra just detta. Scrappa i sinne. Det har visserligen inte gått sönder men det blev fult. Är man "ful" inuti blir det man gör också fult.

Maken säger nu att det var pulverkaffe jag fick i morse, det kanske är därför  allt gått åt pipan idag. Man ska inte servera en same annat än kokkaffe.

Trevlig helg, hörni!

1 kommentar:

SVRF sa...

Vi har klippt gräsmattorna och satt potatisen idag!