måndag 10 maj 2010

Mera gnäll

Har haft så ont i natt har sovit jättedåligt och ingenting sen halv tre. Klev upp för det blir trots allt lite bättre när jag rört på mig ett tag.

Är lite kinkig, ska till Sunderbyn idag för att få ny cytostatika och diskutera inläggningen av venport (en dosa under huden med en slang som går till en stor ven). Känner inte för att få en sån men nu verkar jag bara ha ett kärl "kvar" som fungerar och det är ett smalt på foten. Igår när jag tog prover var det i princip hopplöst, vet inte hur många gånger de stack. Tillslut kom ambulanssyrran och hon (efter x antal stick) fick ut några droppar. Hoppas att det  inte blev hemolys så jag måste ta om dem idag.

Annars har helgen varit som vanligt, fotograf Bästa Lennart Lindgren har utmärkt service kan jag konstatera. Mailade honom några bilder som jag ville få utskrivna. Fick dessa hemlevererade samma dag SAMT en stor förstoring i en gammal ram (precis en sån som jag ville ha). Dessutom fick jag en kartong med olika demopapper. Lycka! Det går nämligen en hel del papper här hemma.

Jag har länge misstänkt att jag är en scrapaddict. Har alla missbrukar symptom ex stannar hellre hemma och scrappar än shoppar skor, köper hellre papper än mat, försummar hushållet och till viss del också familjen. På förnatten drömde jag att jag hade alla mina scrapsaker i bilen, var i Borås på Magnolia affären. När jag kom ut hade jag haft inbrott i bilen och den var rensad. Spårade förövarna själv och....var mycket våldsam mot dem. Tack och lov så var det en dröm så ingen dog men hade det varit IRL hade de inte kommit undan med livet i behåll. jag sparkade ..nä..jag törs inte säga hur våldsam jag var. Lite orolig var jag allt när jag vaknade. Kände mig inte vän och blid.

Nä, nu ska jag stoppa huvudet i duschen, somnade med blött hår igår.

Have a nice day!

2 kommentarer:

Erika sa...

Du är en helt fantastisk människa! Trots din sjukdom och sömnlösa nätter, så ser du helfräsch ut när man träffar dig och så sprudlar du alltid av energi när vi ses/pratas vid!
Är livslust din hemlighet?
Kram från din bästa E

sara - Glitterögon sa...

Vad trevligt att du hittade mig, så jag hittade dig :)
Jag hinner inte maila dig just nu, men hör av mig senare.
Kram.