onsdag 19 maj 2010

I morgon är en annan dag, tack och lov.

Har sovit uruselt i natt, är toktrött. Hade tänkt göra en massa saker som städa, röja inne och ute och framförallt cykla till Kallövägskälet. Har istället bedrivit caféverksamhet och varit ute i skogen och tittat på björkved. Det har tinat en hel del i skogen men det är långt kvar till sommaren.

Undrar stillsamt när det blir islossning.

Nu har jag egentligen lust att göra "en grej" med Ultimate Pro men jag har absolut ingen energi. Dessutom känns det som jag bara har 1 hjärncell som är halvt fungerande. Resten är väck. 

Jag tror att jag ska göra ett försök i allafall, det får bära eller brista. Jag måste på något vis hålla vaken till klockan åtta.

Ha en trevlig kväll.
2 kommentarer:

Päivi sa...

Förrutom alla härliga kort så har du verkligen vackra vy bilder här :o)

Du, kanske du kan maila mig på paivja[@]bredband.net angående beställningen så kan vi bestämma hur vi gör? Ta bara bort hakparentesen :o) Vet inte om man kan få skräpmail när man lägger in mail adress i kommentarer men för att minska risken så satt jag ändå dit dem :o)

sara - Glitterögon sa...

Samma här - toktrött. Inte många knop gjorda i dag inte. Kunde inte somna för att jag hade värk. Och när jag äntligen somnade levde hundvalpen loppan och väckte mig igen = samma visa med att försöka somna :(