lördag 1 januari 2011

Nyårslöften 2011

Jag har avlagd två nyårslöften inför 2011. 1: Jag ska blogga varje dag, årminstone nästan. Jag ska göra det enbart för min egen skull, för att jag tycker att det är roligt att gå tillbaka och se vad vi gjorde för ett år sedan, när snön kom ifjol osv.

Nyårslöfte nr 2: Jag ska inte sluta snusa. Jag ska inte göra det enbart för alla andras skull. För att jag vill att mina nära och kära ska ha det så bra som möjligt.

Det känns svårt att börja blogga igen efter ett så långt uppehåll, att inte sluta snusa känns lätt. Jag sitter här med två snusar under läppen och funderar på vad jag ska skriva om. ....Linda har en lista hon följer, där hon skriver om ett förutbestämt ämne varje dag, det kanske inte är en så dum idé nu när jag ska komma igång. Jag börjar med det i morgon.

Idag kan jag skriva om igår. Det gick bra och det var trevligt.

Vi hade en synnerligen lugn nyårskväll med halvdan mat. Den ende som lyckades med sitt matprojekt var Simon som stod för efterrätten: ananasparfait. Vi flickor stod för glamouren och jag kan lugnt säga att det bara var Malin som lyckades.

Dessutom misslyckades fotografen med bilden. Han måste ha varit lite darrig på handen.

Liten uppdatering om Livet i Lervik: Simon mår bra och trivs bra med livet i Umeå. Per mår bra men tillbringar alldeles för mycket tid på jobbet. Jag mår sämre än vanligt men orkar inte prata om det.

Ha det bäst!

1 kommentar:

Allmycke sa...

Roligt se att du är tillbaka med bloggandet. Men du, det ska inte kännas som ett tvång att skriva! Det här är ju nånting vi gör för oss själva, inte för att tillfredsställa någon annan.
Sedan tycker jag verkligen om din vinjettbild.