måndag 17 januari 2011

Dag 06-min dag (igår)

Det här kommer verkligen att bli MIN dag då Zorro är på kollo, Simon och Per i Umeå och katterna utkastade. Jag är helt ensam, HELT ensam. Det tror jag inte att jag har varit sedan 1987. Idag har jag inga krav på mig. Ingen behöver matas, motioneras eller pratas med.

Otroligt nog finns det inte något som ska tvättas eller diskas heller. Inget som ska strykas eller vikas.

Dag 06-min dag kommer inte att spegla min (var)dag utan den kommer verkligen att vara min dag!

Jag vaknade strax före sex och gjorde tappra försök att somna om. Misslyckades. Låg och funderade på hur vi ska göra med halltaket som är snett, vint, lutande och sprucket. Först hade vi tänkt spika på pärlspont men det går iinte eftersom det är en otrolig skillnad i takhöjd i det lilla rummet. Jag kom på en skitbra idé, som jag helst håller för mig själv. Ett telefonsamtal senare är min idé sågad vid fotknölarna.

Resten av dagen ägnade jag mig åt mina favoritgöromål: scrapbooking varvat med vila i Tv-soffan. Lagade indisk mat till middag, enkelt och väldigt smarrigt.

Pratade med min kompis S i Australien rätt länge och planerade vår Australienresa. Grejen var/är att vi alltid tänkt åka när Per fyller 50 och det är så länge tills dess. Fast så kom vi nyligen på att nu är det inte länge kvar, det r i maj!!!! Då blir det ingen resa, vi varken ork, semester eller ekonomiska resurser för en sån resa inom en så snar framtid. Dessutom rekommenderar S att man ska komma i september-oktober så då satsar vi på det. September-oktober något år.

Ha det bäst!

4 kommentarer:

Sabina sa...

angående din kommentar om termoleggings, jag har köpt dom på tradera. där finns det även bild hur dom ser ut på.

Jennice sa...

Hej, jag hamnade på din blogg via "Linda - småbarnsmamma med cancer"

Vad duktig du är på scrapbooking! Jättefina kort. Tänkte fråga hur du har gjort de fina blommorna? Har du någon beskrivning som man kan få ta del av?

Hälsningar Jennice

jennix3@hotmail.com

Tesa/Therese sa...

Tack, klart du får länka:)
Ha en bra dag.
Kram Tesa

Stefan sa...

Och din kompis S tycker och hoppas förståss att det ska bli DETTA år!