onsdag 26 januari 2011

Dag 09-min tro

Nu har jag börjat piggna till efter ett gräsligt migränanfall, ett sånt som man får en gång per år. Jag har spytt sen tre i natt och vid nio började jag få panik. Då hade jag verkligen nått min gräns för vad jag tål. Jag trodde att huvudet helt enkelt skulle spricka. Bäljade i mig Treo som kom upp så fort jag svalt.

Tack och lov hade grannen en Zolmitriptan hemma. Tack gode Gud att jag bor i Norrland där folk har gömda nycklar utifall någon skulle behöva något när de inte är hemma. Jag hade så vansinningt ont så jag trodde inte att en tablett skulle hjälpa men det gjorde den! Så skönt! Nu är Orifarm AB min nya husgud.

Dag 09-min tro. Jag antar att det är min religiösa tro som ska avhandlas. Annars tror jag mest på vetenskap och erfarenhet.

Jag är uppvuxen i ett kristet hem och fick har Guds tron med vällingen. I tonåren lade jag ned allt sådant. Nu vacklar jag och velar. Det går inte att komma ifrån att det hänt saker som egentligen bara kan förklaras med att det finns en Gud som laborerar med folks liv. Min man tror dock att det är slumpen. Jag vet inte jag. Fast det finns så mycket ondska och orättvisa i världen och jag har svårt att förstå varför den allsmäktige Guden inte gör något åt  det.

Det har hänt så mycket BRA saker i mitt liv som liksom känns tillrättalagda. Precis som att någon tänkt ut en plan för mig. Det är svårt att förklara men jag känner mig verkligen välsignad. 

Beträffande livet efter detta så önskar jag att katolikerna har rätt. Jag tycker inte det är schysst att låta någon brinna i helvetet i eviga tider. Men om inte förr så då borde människan ställas till svars för allt ont de gjort andra människor även om det enligt Svea rikes lag inte är brottsligt. Nu tänker jag närmast på fäder som inte tar hand om sina barn. De borde få tugga aluminiumfolie i skärselden i minst 18 år. Minst.

Ha det gott!

P.S Kajsa, TACK för hjälpen!!!!

1 kommentar:

Kristina sa...

skönt att migränen är bättre. Var på väg att få ett anfall oxå idag. Hör ihop med behandlingen.
jag tror att du kan lita på att det som du tycker är tillrättalagt i ditt liv är Gud som bryr sig om dig. Slumpen har svårt att få till bra saker.
Ha en bra dag Hälsningar Kristina