tisdag 29 juni 2010

Oops, I did it again

Oohoho. Jag var en liten stund på stranden gräsmattan ovanför stranden och solade lite. Fast hela kroppen. Det var dumt. Det svider och bränner överallt och jag är pionröd. Dessutom har jag öroninflammation och ont i halsen och har hosta.
Förutom det måra jag bra. Cyklade runt i Mariehamn med fettvadd i öronen och har köpt....ett par skor.

Jag gick på Thai-fot-massage men hon masserade vaderna och armarna också. Hon tryckte också på min rygg och sa: det låter klock klock, rygg också behöver massage. Klock klock.
Jag tror inte att det är ett försäljningsknep, jag är helt övertygad om att min rygg behöver massage.

När jag valde chokladbad istället för massage var det ju för att jag kan få massage hemma av bästa C. Nu känns det väldigt långt hem...är det omoraliskt att välja både chokladbad och thaiklockklockmassage? Och fot, ben och arm massagen som jag redan "fått"?....och ögonbryn och franspaketet.....? Jag HAR väldigt ljusa ögonbryn vid hårroten liksom och ljusa fransar vid topparna, det har tilloch med min man märkt. Han liksom alla andra män  ser inte ens nya gardiner och då förstår jag det akuta i det hela och ska fixa till det i morgon. För min makes skull.

Nu orkar jag inte med mer fotbollsljud så nu går jag och lägger mig. Invirad i våta lakan.

Försöker kyla mig med våta handdukar.

Ha det bäst!

1 kommentar:

ullis sa...

njut av både massage och choklad maria så du kryar på dig, och du det där med gardiner...det är egentligen rätt överreklamerat...alltså gardiner kan man ju både leva med och vara utan...