söndag 6 juni 2010

Bloggning

Istället för att skura som jag truumpetade ut att jag skulle göra sitter jag här och läser andras bloggar. Många har Dagens Outfit, Dagens tips, Dagens recept osv. Funderar på hur jag skulle kunna piffa upp min blogg...Dagens outfit går fet bort eftersom jag för det mesta går omkring i långkalsonger eller nattskjorta. Å andra sidan vore det kanske bra med Dagens Outfit för då måste jag ju klä på mig. Men i så fall måste jag duscha först och det känns som om det blir för många projekt för en dag. Å tänk om jag dessutom måste borsta håret och sätta på mig lite mascara?! Nä, det faller redan före start. Sen måste man tvätta bort makeupen och klä av sig innan man lägger sig.

Hm..läser igenom det jag skrivit, tror att denna cellgiftsbehandling börjar bli nästan lika jobbig som den förra. Det är inte normalt att inte orka duscha och klä på sig på samma dag. Det är surt att det är livslång behandling. Jag skulle stå ut lätt om jag visste att det var en tre veckorskur.

Kom gärna med frågor eller tips på vad jag ska skriva om!

Ha det gott!

1 kommentar:

GP sa...

Tack för att du skickade länken till din blogg. När jag läser det du skriver om din Psoriasis artrit, kan jag bara konstatera att jag inte har nåt att klaga på.