måndag 8 augusti 2011

KinkigJag har varit lite kinkig de senaste veckorna. Nu ska jag tala om varför. Jag har haft, och har fortfarande, så himla ont i ryggen de senaste fem veckorna pga min reumatiska sjukdom. Bara av att ha ha ont gör mig trött och kinkig. Att det då dessutom är en autoimmun sjukdom då mitt immunförsvar ger järnet för att förgöra mina leder och senfästen gör också att jag blir himla trött. Precis som om man har influensa.

Sist jag var på reumatologen sa de att jag skulle höra av mig vid behov så blir jag insatt på cellgift igen. Problemet är bara att jag är utförsäkrad och överflyttad till arbetsförmedlingen. Försäkringskassan sa exakt så här: eftersom det inte finns någon överhängande fara för ditt liv att arbetsträna så bla bla bla ska jag jobba. Arbetsförmedlingen är mycket tydliga: jag är i en arbetsmarknadspolitiskåtgärd, inte sjuk, och måste därför arbetsträna annars förlorar jag min ersättning.

Jag står kontinuerligt på en antiinflammatorisk medicin men den har inte hjälpt på sistone. Nästa steg är cellgift men om jag börjar med det så kommer jag att spy jämt och bli ännu tröttare vilket innebär att jag inte kan jobba och förlorar då min ersättning. Nackdelen med att inte ta cellgift är att mina leder blir förstörda för tid och evighet. Nackdelen med att ta cellgift är att jag blir pank och svälter ihjäl. Pest eller kolera.

Ha det bäst!

1 kommentar:

Allmycke sa...

Pest eller kolera är rätta uttrycket... Kan inte ens komma med nån hurtig kommentar, bara en förhoppning att du klarar dig på nåt vis, trots den orimliga situation vår nuvarande regering har försatt dig och tusentals andra. Med (nästan) en majoritet av den svenska befolkningen bakom sig,kan man säga.