tisdag 13 april 2010

Midjemåttsproblematik

I höstas köpte ett par svindyra skogsbyxor. Funderade länge om det verkligen var moraliskt att köpa så dyra byxor när det finns svältande barn i Afrika. Då det är kvalitetsbyxor kan jag ha dem i åtminstone 10-15 år tänkte jag och köpte dem i slutet av september. De satt som en smäck. Sedan dess har jag blivit insatt på Prednisolon och vad händer då? Jo, man svullnar om mage och ansikte, har gått upp ca 5 kilo. Visst är en hel del fläsk men det mesta är vatten och det är typ omöjligt att banta bort, jag försöker verkligen FÖR JAG KAN INTE ENS DRA IGEN DRAGKEDJAN på dyrbyxorna.

Idag är det dåligt väder, härligt, tycker jag för då kan jag sitta inne och scrappa med gott samvete. Jag håller på med ett kort till Magnolias utmaning: create a scene. Jag tror att juryn kommer att sätta kaffet i vångstrupen när de ser mitt kort. Är säker på att det inte var så här de tänkte sig. Foto kommer när kortet är klart.

Jag lovat Kyllie och Anna att lägga ut det gör och eftersom jag är en ärlig människa som alltid håller vad jag lovar så...gör jag det.

Simons födelsedagskort.


Ja, jag vet att jag kastat om textraderna i sången. Synd att jag inte visst det när jag satt där med limflaskan i handen. Simon vet det inte och det är väl huvudsaken.

16 år, det är inte klokt vad tiden går. Jag tycker att det var nyss som han var spädis men det kan det ju uppenbarligen inte vara. Kom på att jag och Per har varit gifta i snart sju år, känns som ett ungefär. Hisnande tanke. Jag börjar bli gammal....är på väg in i 40-årskrisen med stormsteg. Jag tror jag ska titta på ett avsnitt av Sex and the City NU. De är i 40-års åldern, smala och snygga. De äter säkert inte Prednisolon. Orättvist.

Må bäst!

1 kommentar:

Stefan sa...

Maria, du är vacker och vi tycker om dig... och gammal har du ju varit så länge som jag känt dig... mycket "gamlare" än mig =)

Jättefint kort du hade gjort åt Simon!

Kram