torsdag 18 oktober 2012

En annan dag i mitt liv

Hamnade i konflikt med mormor, 86, som skulle köra med sommardäck till Slagnäs för att lyssna på dragspelsklubben. Hämtade henne och hennes usla vinterdäck och skjutsade dem till församlingshemmet respektive gummiverkstan. Väntade på lanthandeln och sippade espresso medan jag väntade på däcken. När de var klara for jag till församlingsgården där de fortfarande höll konsert. No offense, alla dragspelare, men dragspelsmusik tillsammans med inspelad bakgrundsmusik är mer än jag klarar av. Tiggde skjuts åt mormor med kyrkoherden.
OBS! Varken Svevia eller mannen i bilen har något med texten att göra.
Åkte hem och ägnade eftermiddagen åt att sätta fast brevlådan. Med tejp. Stativet som den hängde på är så trasigt så det går varken spika eller skruva i. Det var ändå tur att jag inte fixade ett nytt stativ för i eftermiddag låg allas brevlådor i diket igen. Det går många rykten och mysteriet tätnar...vem kör plogbilen egentligen? Några har sett honom men vet inte vem han är. Några har bara sett bilen men ingen förare. Kanske en Geisterfahrer? Måste till Arjeplog och köpa några rullar silvertejp alternativt bara ha en konsumkasse istället för en brevlåda.

Ha det bäst!

1 kommentar:

Allmycke sa...

Mysteriet med plogbilen och era brevlådor fick mig osökt att tänka på filmen "Mjölkpallen"... Kanske du borde cementera fast stativet till brevlådan och sedan se vad som händer.