måndag 24 oktober 2011

Usel sömn = usel uppdatering
Det är inte bara bloggen som blir lidande utav min usla sömn, jag tycker att jag själv blir rätt lidande. Jag har så många scrapbbokingideér och har köpt en massa nya fina saker som bara ligger och väntar på mig. Jag längtar efter dem men det funkar inte som det ska i huvudet om jag inte sovit, kreativiteten lyser med sin frånvaro.

Jag ser att jag lovat lägga ut bilder på mina alster från kortvikningskursen, det har jag inte gjort och jag skyller det på sömnbrist. Jag kommer inte ihåg så bra när jag sovit kasst så länge. Jag har hållit på med julkort ett tag och det är verkligen roligt. Eftersom klockan nu är 03.56 misstänker jag att det inte blir något skapande i morgon. Jag ska inte lova att lägga ut bilder på det jag redan gjort men jag ska försöka ta mig samman och göra det.

Det här med mina sömnproblem, det är verkligen ett mysterium. Det spelar ingen roll vilken tid jag kliver upp på morgonen eller om jag varit aktiv eller inaktiv under dagen, jag är ändå vaken. Brukar bli jättetrött vid fem-sextiden men så fort jag lagt mig så går det över. Jag har inga problem jag grubblar på, jag oroar mig inte för nånting, har ganska bra avslappningsteknik men jag är ändå bara...vaken. Jag brukar inte bli stressad över att jag inte sover så varför i hela fridens namn är jag vaken??

1 kommentar:

Allmycke sa...

Sömnproblem har sällan något att göra med hur trött/utarbetad eller uttråkad man är.
Jag har gått igenom alla stadier, använt olika hjälpmedel att somna/sova... Det fungerar en del av tiden men inte alltid. Jag behöver inte heller ha problem att grubbla över - ibland kan jag bara inte sova.
Blev det här någon hjälp för dig - jag tvivlar, men här har du mina tankar i alla fall.