torsdag 22 juli 2010

Vilket väder!!!!

Igår hade jag panik, på riktigt, över det usla vädret! Vi har inte sett solen på flera veckor och det är svinkallt, omkring 10 dagtid och nära noll nattetid. Jag kollade på yr.no och smhi var det skulle vara fint väder i helgen. Jag är beredd att åka var som helst, bara jag får se solen. Jag längtar också efter att få gå i en blommig klänning som sveper om benen. Nu har jag långkalsonger och yllekofta.

Till råga på allt elände så börjar få sån himla värk igen, ffa nattetid. Jag tog alla mediciner som jag kunde komma på, låg på spikmattan, smörjde med Tigerbalsam, körde TENS inatt men det hjälpte inte. Somnade inte förrän vid 8-tiden i morse, vaknade vid 14-tiden när Per kom upp med kaffe. Strålande.

Sen satt vi och myste i sängen medan åskan gick. Det är nog det värsta åskväder jag har upplevt i hela mitt liv, trots att jag bott så många år i Kallön som är värsta åskhålet. Det lät som det var världskrig och det fräste i väggkontakterna när det blixtrade. Zorro kom upp i sovrummet, det har han ALDRIG gjort förut, så han tyckte nog att det var lite obehagligt.

Fulväder

Som jag nämnt tidigare jag vi börjat röja i röran och det första vi tog tag i var mina scrapgrejor. jag har inte scrappat sen jag började med cellgift nummer två. När jag hämtade mig efter den behandlingen åkte vi till Åland och sen har jag haft (har men jag är bättre) njurbäckeninflammation och INGEN inspiration. Det hade jag inte idag heller men tvingade mig att börja för jag tror vet att det höjer min livskvalité att vara kreativ. Och faktiskt! Det var riktigt roligt

Det är vansinnigt skönt att ha ett eget rum så jag slipper plocka undan hela tiden. Jag uppskattar också att här är kattfritt. Det är så förargligt när man lagt ned en massa tid och pengar på en LO eller ett kort och så kommer det en skitig katt och går tvärsöver. Visst kan det vara gulligt med tassavtryck men INTE på mina kort.

MITT pysselrum

HA DET BÄST!


1 kommentar:

Erika sa...

Hej min pysslarvän! Vad avis jag blir och se ett sådant ordnat pysselrum :) Får ta tag i mitt krypin efter semester och skolstart... Kramar! Din bästa E