onsdag 28 juli 2010

Den långa flykten

Fick nog av regn, moln och kyla så vi packade in det viktigaste i bilen och flydde. På flyktdagens morgon visade termometern -2. I juli. Hur less blir man inte då?

När vi passerat Glommersträsk med några mil kändes luften i bilen annorlunda och när vi klev ut stod hettan och fukten som en vägg, det var säkert 20 grader!!!! Så vi beslöt oss för att bosätta oss i Gummark (i J och F's garage). Fantastiskt underbart! Förutom soffor och myslampa fanns där också Fredriks HD och då kändes det riktigt som hemma. När vi inte hade plats för hojen i garaget fick den stå i vardagsrummet. Till jul klädde vi den med glitter och kulor.

Väder, shopping och sällskapsmässigt har vi haft två underbara dagar.....men jag har mått verkligen skit. Fick ny medicin så att jag skulle kunna sova på nätterna men fick en paradoxal reaktion så jag ...ja..jag sov inte en blund och mådde dåligt på alla sätt man kan må dåligt på.

Nu är vi i allafall hemma i kylan och MYGGEN!!! Det finns inga mygg i Gummark! Vi kan inte vara ute även om det är fint väder utan att bli galen av alla mygg. Det är därför vi köpt Wilma, enda stället man kan vara på är ute på sjön.

Inga kommentarer: