tisdag 7 september 2010

Stadsresa

Jag sov så dåligt natten mot igår, som vanligt, så för att inte bli vansinnig körde jag till Arvidsjaur och hade värsta shoppingorgien. Typ. Jag hade en lång lista på vad jag skulle ha men kom hem med en trådrulle och gardiner från Dollar Store á 50 kr per längd. De måste sys om för att passa våra fönster det är då säkert.

För övrigt försöker jag få ordning i vårt kaosartade hem. Jag hatar ytor som blir avstjälpningsplats för diverse bråte..så för att slippa se högarna med räkningar o dyl ställde jag dit en radio som jag fått av min mormorsmor.

Nog är väl den finare än en hög med fönsterkuvert?!

Jag har varit och cyklat med jycken i en timme idag. Vi har så fantastiskt fint väder, jag tror knappt att vi haft så här varmt under hela sommaren.  Synd att man blir så fort trött, jag skulle gärna vilja gå en prommis men det måste bli ryggläge istället.

Ha det bäst!

1 kommentar:

Stefan sa...

Då skulle du se vårat hem... men nu har vi äntligen fixat ett förråd så då ska väl de flesta av lådorna vi har i sovrummet kunna flyttas dit.

Radion är mycket finare än fönsterkuvert... minns jag fel eller var den där i sovstugan hos mormor och morfar? Har för mig att jag sett den förut...