lördag 16 april 2011

Sjukhusbesök

Åkte till sjukhuset igår, 236 km enkel väg men jag brukar vilja åka hem också så då blir det tillslut 472 km. För ett läkarbesök. När jag ändå var i närheten av en affär passade jag på att shoppa loss, så roligt det var!!!
Kvällen innan blev jag tillfrågad (läs: kommenderad) om jag ville (läs fortfarande kommenderad) lasta av renarna från en full bil och släp. Eftersom jag varit ganska risig och missat renflytten i år så var det riktigt roligt att lasta av. Jag blev helt insmord med bajs men det gör inget för de blev så glada att äntligen komma hem. En härlig känsla.

Ha det bäst!

2 kommentarer:

Ida sa...

Hej hopp på dig

Har läst din blogg lite nu och måste säga att jag gillar din stil, du skriver rakt på och väldigt träffsäkert. Jag har också en reumatisk sjukdom + ett par andra autoimmuna programmeringsfel och bor här uppe i vårt snörika nordland. Björkliden, en mil väster om Abisko för att vara exakt.

Hoppas att du får ha "bra" dagar och njuta av vårvintern. Här uppe är det fortfarande 160cm snö så vi har skidföre ett bra tag till, hoppas att ni också får ha det.

Kommer att fortsätta kika in på din blogg då och då, kanske skriver ett par meningar till nån gång.

Ha det gott!
MvH
Ida

Anonym sa...

maste kontrollera:)