måndag 18 juli 2011

Så mycket att göra-så lite tid

Man kan lätt tro att jag haft bloggtorka på sistone. Det har jag inte. När vi kom hem från vår lilla semester fullkomligen briserade mitt liv som en bomb. Hann faktiskt inte kliva ur bilen utan for direkt på renkalvmärkning i flera dagar. Sen kom jag hem och skulle verkligen slappa, var det tänkt. Väcktes av maken som just kommit på att jag skulle till arbetsförmedlingen på "överflyttningssamtal". Min handläggare var på väg på semester och ville få ordning på sina papper innan dess. Jag är ett av hennes papper så jag blev inslängd på min nya arbetsplats samma dag. Det var väl inte riktigt så jag trodde att det gick till, de hade ju länge länge pratat om att jag skulle börja försiktigt och att allt skulle ske på mina villkor.  Haha. Vilken idiot jag var som gick på det.

Vi har också haft besök av bästa vännerna J & F samt deras barn, fast jag har jobbat samtidigt. Maken har börjat riva delar av huset för att bygga om, jag försöker packa upp väskorna från semestern och i morgon kommer svärmor på besök. Men då jobbar jag. På söndag börjar maken jobba vid kusten, får väl säga adjö på lördagkväll för jag jobbar på söndag och kan således inte stå med en vit näsduk och vinka.

För att återgå till helgens besök..vi hann med en hel del aktiviteter trots att jag jobbade på lördagen. En snabb tur med vår Mulle Meck-båt Vilma som faktiskt inte går särskilt fort alls. Insåg att man inte ska ha en tid att passa om man ska ut med henne.

På  söndagen tog vi rälsbussen till Sorsele och åt vårrullar, årets höjdpunkt för mig! Jag kan varmt rekommendera Thaivagnen som står vid järnvägsstationen i Sorsele om ni har vägarna förbi. Jag åker ju, som sagt, dit enkom för vårrullarna.

Nu ska jag ta mig i kragen och försöka röja lite här hemma så att jag slipper skämmas ihjäl när svärmor kommer.


Ha det bäst!

1 kommentar:

jester sa...

1000 tack för att vi fick besöka er. Många trevligheter hann vi med, Däremot hann inte barnen bygga allt de ville med legot...
Kramar J/F