fredag 13 maj 2011

Mitt nya liv.

Är i Sunderbyn för två veckors rehab. Jag har verkligen sett fram emot det här och varit såå taggad. Det här är början på mitt nya liv, jag ska träna och bara äta nyttigt.
 Det gick riktigt bra  början, i onsdags fick jag lite hybris och gick en 50 minuterspromenad. Sjukgymnasten tittade på mig med fasa i blicken och sa med gäll röst: men då tog du väl många pauser. Jo, jo visst, sa jag. Fast det gjorde jag inte alls, jag gick fort och dessutom i skogen med MBT-skor.

Igår vaknade jag efter sex med tuggummi i håret och var säker på att jag försovit mig. Jag formligen flög upp ur sängen men just så mycket längre räckte inte min ork. Det blev en heldag i sängen och jag var/är rätt ledsen. Hur länge ska det här få hålla på? Jag vill orka mer än 40 minuters sjukgymnastik om dagen. Det är verkligen lätt gympa, jag tycker knappt att jag rör mig samt 20 minuters promenad inklusive många pauser. Resten av dagen ska jag vila.

Det är inte så jag tänkt mig resten av mitt liv. Jag vill åka på en roadtrip de luxe med hojen, jag vill klättra vid atlantkusten (har jag nyss kommit på), jag vill vara i renskogen, jag vill köra skoter, jag vill jobba i Öst-afrika och på en oljerigg i Nordsjön, jag vill jobba med fjällsäkerhet och spränga laviner. Desstom vill jag fara på en utlandsresa i kvartalet, ta dykcert när vi hälsar på våra bästisar i Australien, sy nya gardiner till båten och få henne i sjön.

När jag skulle inta min frukost bestående av knallrosa proteindryck spillde jag över precis hela mig. Linne, kofta, byxor bälte, sockar och skor. Har desperat försökt att hitta en tvätt maskin här på regionssjukhuset men det finns inte! Igår kväll tvättade jag kläder med hårschampo i en papperskorg.

Ha det bäst!

4 kommentarer:

A-C sa...

Men vännen, vad ska jag säga, kanske allt har sin tid, en dag sitter du där med massaierna och dricker getmjölk för att året därpå ta hojen ned till Spanien. Jag tror inte kroppen vill bli påskyndad, försök ha tålamod, var snäll mot dig själv. Fast å andra sidan kanske du borde ge Gud eller vem det är en rak höger, för du borde få ha det bättre redan nu och inte behöva vänta. Stor kram till dig från mig ! Ps, som just köpt orangea skor och tror att tillvaron blir lite gladare av det :-)

Stefan sa...

För oss räcker det gott med att du blir kry nog för att komma hit och hälsa på någon dag... själviska som vi är.

ps. Byt gärna teckensnitt på bloggen... jättesvårt att läsa t.o.m. efter att jag hade putsat glasögonen.

Stefan sa...

För övrigt tycker jag det är lite tokigt att ha sex med tuggummi i håret... men vad vet jag? ;)

Den här kommentaren behöver du inte godkänna!!! hahahah

KRAM

Fru Söderlund sa...

Fast det gjorde jag! Haha.