onsdag 30 mars 2011

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Jag är inte så särskilt förtjust i födelsedagar, dels för att jag ogillar att stå i centrum och dels för att jag tycker att jag är tillräckligt gammal. 30 var en bra ålder (kanske för att jag inte blivit sjuk då), önskar att man kunde frysa åldern där. Det känns nästan som att jag firar födelsedag varje dag min man är hemma eftersom han alltid ger mig kaffe på säng, det är så otroligt mysigt!

Men nu var det ju min favoritfödelsedag det skulle handla om och då måste jag nog säga 40-årsdagen. Jag befann mig på okänd ort för att slippa tårtkalas. Vi hade allmänt mysigt och en snokande kompis bjöd oss på hotellfrukost så där satt vi halva dagen och åt gott och surrade. Urmysigt. Tack A-C. Dagen avslutades med restaurangbesök. Det finns varken hotell, caféer eller restauranger där jag bor så att få gå ut och äta känns verkligen lyxigt! När jag kom hem kom en långväga väninna och hälsade på vilket verkligen ppskattades då vi ses så sällan.

I present fick jag bla en SPA-helg som jag inte cashat in ännu men den helgen ser jag verkligen fram emot.

Ha det bäst!

1 kommentar:

A-C sa...

Kul att du uppskattade frukosten, jag tyckte det var en lyxig start på dagen och att det var just din dag gav allt en extra guldkant. Frukostfrossa och trevligt sällskap :-)