onsdag 9 mars 2011

Nu har jag riktigt skämt ut mig...

...värst hittills. Jag hade bokat en tid med sotaren men när han kom hit i måndags hade jag helt glömt det så när han kom eldade jag för fullt. Bokade en ny tid och han skrev en lapp ELDA INTE och satte på vedpannan. Tisdag hade jag en riktigt röjardag, slängde mycket i soporna och det brännbara i vedpannan. Till saken för väl att jag också fick min månatliga blödning och använde mina fulaste trosor och slängde dem eftersom. Smart, man slipper fläcka ned sina nya fina trosor och blir dessutom av med dem man helst inte vill använda.

Idag blev hunden helt hysteriskt glad för sotarn kom. Ngnn, det hade jag glömt igen men hade inte hunnit börja elda, vilken tur. Han sotade ur skorstenen och sedan inuti vedpannan. Jag satt där bredvid och pratade. Så tjoffar han in viskan i spisen och ut kommer....ett par blodiga trosor med använd binda och allt. Jag blev stel av genans. Han lyfte in mina avlagda i spisen igen, med pekfingergreppet. Jag dog. Nästa gång han rakar ut sot...ja då kommer nästa par. Pincettgrepp igen. Han lyckades raka ut 5 stycken men jag bara satt där som en saltstod. Simon, min snart 17-årige son, var också med. Han gav mig onda ögat.

7 kommentarer:

compagnietmarie sa...

Tack;) gapskratt;)
Marie

Stefan sa...

håller med föregående talare! =D

karo sa...

*ASG* :D

A-C sa...

Jag kan inte sluta skratta...mera sånt här Maria, vi behöver skojigheter och pinsamheter för att vardan ska bli lite roligare.

Ruth sa...

Jag kan inte annat än skratta fast jag förstår ju hur pinsamt du tyckte det var. Det skulle jag också ha gjort.

Anonym sa...

ha ha ha det va kul...vad säger man sånt e" livet..hihi

Anonym sa...

Jag planerade egentligen att diskutera ditt blogginlägg är otroligt realistiskt. Jag väljer att höra något helt nytt med det här på grund av att jag verkligen ge samma plats inom min USA under denna fråga så detta specifika hjälpa?? S alla gott. Jag kunde en ordentlig titt om ämnet plus märkt ett stort antal bloggar, men i motsats till det. Tack för att avslöja så mycket inuti lervikshustrun.blogspot.com