lördag 5 januari 2013Jag har tagit en längre bloggpaus av familjeskäl. Det har hänt så tråkiga saker varav den ena var förstessidesstoff i Aftonbladet i flera dagar. Jag har inte haft lust att blogga, har inte velat.
Jag fick en resa till Teneriffa i julklapp av min man för att ladda om och få tänka på något annat. Avresedagen får min närmsta släkting (inte maken eller sonen) en stroke. En stroke!!! Vill höll ett familjeråd där det beslutades att vi skulle åka i alla fall, så nu är jag på Teneriffa och är skitstressad, nervös och adrenalinstinn som aldrig förr.
Vi bor i det blå huset, lyllo oss

Vi kom hit på torsdagskväll  ganska möra av sista dygnets påfrestningar (nu ska jag inte skriva mer om det). Vi har all inclusive och jag var mer än skeptisk efter att ha haft all inclusive på ett lopphotell i Turkiet. Men här..åååh! Vilken middagsbuffe!!! Alla finlandsfärjor kan slänga sig i väggen. Skulle man bli hungrig finns det två snacksbarer där man kan få nuggets, hamburgare, pommes, varma mackor och glass. GRATIS! Pina Coladan är gratis, vinet är gratis och äppellikören likaså. Blir man hungrig eller törstig kl 4.30 på natten kan man ringa roomservice och beställa en burgare med bröd och gröna hissen. Fantastiskt.
Förutom huvudrestaurangen finns fyra andra restauranger :italiensk, spansk, kanariansk och mexikans. Igår kväll åt vi a'la carte på den italienska restaurangen. De har förrättsbuffe som man lätt skulle kunna äta sig mätt på. När jag var nästan väldigt mätt åt jag en perfekt stekt entrecote  andades försiktigt och ställde siktet mot efterrättsbuffén. En halvtimme senare rullade jag hem, rund både om mage och fötter.
För att mitt midjemått inte ska svälla ut ännu mera så går jag en promenad varje morgon innan frukost. Ja, frukosten ja, oooh. Där finns allt för alla smaker: yoghurt och flingor, plättar, bröd och en massa pålägg, ägg, korvar bla bla bla och caviar och champagne. GRATIS! Imorgon bitti ska vi ha champagnefrukost har vi bestämt. Det känns busigt och väldigt lyxigt!

Ha det bäst!

2 kommentarer:

A-C sa...

Det är dig väl förunnat med lite lyx och flärd, men trist med alla tråkigheter. Kan gråta en skvätt för dig med när jag lika håller på....

Anonym sa...

Jag håller med. Det är dig väl förunnat! Ha det så bra! /Christer och Linda.