torsdag 4 november 2010

Umeå

Förra veckan hade jag lite karriärfunderingar. Jag tänkte att när Simon har flyttat och hunden dött kanske jag borde gå en vidare utbildning samt skaffa ett intressant jobb i ex Umeå. I söndagskväll åkte jag till Umeå tillsammans med min veckopendlande man för att vara patient. Nu vet jag. Jag tänker ALDRIG veckopendla. Att veckopendla innebär att man är hemifrån nästan hela tiden. Om jag ska ha med alla mina scrapbookinggrejer måste vi skaffa varsinn Chrysler Grand Vouyager. Alternativet är att lämna alla pysselsaker hemma men vad ska jag då göra under min lediga tid i Umeå??

Det vet jag. Jag har fram till nu haft en del fritid och den har jag helhjärtat ägnat åt shopping. Om jag minns rätt så har jag köpt 4 tunikor, 3 par skor, en jacka, två mössor, två vantar, en stickad tröja, en annan tröja, tre kjolar, lim, tre leggins samt plockat och färgat fransarna. Jag har säkert...jo, en fin blus och ett linne....köpt mer också...en T-shirt...som jag inte kommer ihåg så här på rak arm.
I slutet hade jag rejält ont i fötterna och började gå mot bilen som jag parkerat i ett parkeringshus. Nånstans. Efter ca 25minuters letande och många osande eder hittade jag bilfan. Pooh, det var en underbar känsla. Ända tills jag vred på startnyckeln. Tokk tokk, sa det och sen blev allt mörkt.

Jag var alltför utmattad för att bli asförbannad. Ringde till min mor som jag visste var i stan och bad henne komma och kabla igång mig. Kabla igång? Säger hon, vad är det? Hejdå, sa jag. Rindge en kompis och beklagade mig och medan jag berättade för henne om mitt problem gjorde jag allt som jag berättade om. När jag kom till delen ”å så vred jag på startnyckeln” så startade bilen!! jag blev så lycklig när jag brassade iväg att jag glömde dra kortet. Det blev en dyr parkeringsbiljett.

Nu  är jag på NUS, Norrlands Universitets Sjukhus för undersökning. Ska vara här tills i morgonkväll. Jag hade packat med mig min dator för att ha någonting att göra. Skitsmart.

Men här finns inget trådlöst nätverk för patienter! Jag storglodde på sköterskan och fick tänka till ordentligt  innan jag tog in ATT DET INTE FINNS TRÅDLÖST INTERNET PÅ UNIVERSITETSSJUKHUSET. Skandalöst.

Däremot har de en hel packe DVD-filmer, sa sköterskan och skyndade iväg. En halvtimme senare kom hon tillbaka och sa att de blivit stulna.
Suuuuuck. Tråååkigt! Å jag vill helst hålla mig till  rummet. Folk tittar så konstigt på mig.

Per tycker att jag ser ut som en shia-muslim.

Jag tycker mest att jag liknar en alien.

1 kommentar:

Stefan sa...

Jag tycker också att du ser ut som en alien... ungefär som Jabba the Hut's ämbetsman i Jedins återkomst.
Jättesött...