fredag 8 juni 2012
Mina morfar har vid flera tillfällen blivit jättesjuk hemma, åkt med ambulans till ett av de stora sjukhusen vid kusten. Varje gång har jag tänkt att hjälp, han kanske inte klarar detta men det har han alltid gjort. Förra veckan blev han förkyld med feber och fick då vara på sjukan i Arjeplog eftersom han alltid blir så bensvag när han är förkyld. Den här gången gick det inte bra, han dog!

Vi satt med honom hela dagen och mormor oroade sig för att han inte skulle hinna bli frisk tills det är dags och sätta potatis. Jag oroade mig för att alla i familjen inte skulle hinna komma för jag såg att det skulle gå fort.

Så småningom kommer jag att tycka att det var skönt för honom, att slippa ligga länge i dödskamp. Allt gick så lugnt till, han hade aldrig ångest eller ont. Just nu känns det inte så bra men allt är så overkligt, som att jag sett en riktigt skitdålig film.

Tomrummet kommer att bli stort då han varit min pappa, morfar och farfar. För min son var han pappa, morfar, farfar och gammelmorfar.

Ha det bäst!

5 kommentarer:

Allmycke sa...

Så ledsamt att höra att ni har förlorat en så viktig person i era liv.

Allmycke sa...

Så ledsamt att höra att ni har förlorat en så viktig person i era liv.

A-C sa...

Kram !

ulrika sa...

kram t er <3 <3 <3

LillBlomman sa...

Vad sorgligt men det verkar som han fick lämna fridfullt och fint med sina kära närvarande.
Du frågade om en die till mitt tittskåp och det är en Spellbinders die som heter Labels one. Jag har lagt två storleker samtidigt för att få ramen.
Kramar!