lördag 4 februari 2012

Kyligt!!

Idag är en dag när man ska sinne inne och elda. Vi har lite kyligt både inne och ute.


Min käre make var hemma torsdag och fredag för att skotta och fixa lite innan han åker till San Francisco. Han hade struntat i att skotta förra helgen so nu var det verkligen tvunget. Hur han fick igång traktorn vet jag inte, det förblir en gåta, men gick det gjorde den. Typ. Gummibussningarna i frontlastaren var ungefär som plåt och höll därför inte alls tätt....det rann ut en hel del hydraulolja.

När han skulle fara till flyget i Umeå startade ingen av våra bilar. Det blev lite stressigt, kollade busstider och den enda buss han kunde ta gick från Malå och dit är det inte direkt promenadavstånd. Grannarna med många bilar var inte hemma. Grannarna med en bil var hemma men den bilen vill vi inte låna.
Tillslut, sent omsider, efter att ha packat in bilen med en massa täcken, gick den igång så nu sitter han tryggt (?) på flyget. Själv sitter jag hemma och eldar, någon måste det det tyvärr. Känner att det väldigt ofta är jag.

Solen skiner från en klarblå himmel och det är riktigt vackert ut, sett genom fönstret. Det är faktiskt väldigt trevligt att vara hemma.

Ha det bäst!

Inga kommentarer: