lördag 9 maj 2009

7 maj 2009





Har efter 7 veckor och 1 dag äntligen blivit smärtfri i rygg och nacke. Tack Meda!
Fick bråttom att göra allt jag velat göra under dessa veckor. Först på listan stod skidåkning. Jag och min käre maken, hunden och katten (!) for åkte ned till sjön en sväng. Så roligt! Vädrets makter var med oss, solen sken från en klarblå himmel. Annat var det i torsdags, då snöade det hela dagen. Jag börjar som smått gilla snöslungan.

Jag gjorde några scrapbookingkort som borde ha gjorts för flera veckor sedan. Har shoppat en massa shabby chica textilier och några pryttlar på Tradera. Börjar bli en fena på nätshopping...fast jag råkade köpa ett par fruktansvärt fula skor med skyhögklack. Folk kommer att tro att jag är ryska om jag nånsin visar mig med dem. Får väl tacka Meda för dem. Nån annan förklaring har jag inte.

Jag hann också städa huset innan nacken gjorde sig påmind (ordentligt). Per och Simon har skött hushållet helt och hållet själva under de här veckorna. Eller..nja, inte helt och hållet själva, jag har legat i soffan och skrikit ut order. De är jätteduktiga...men jag är faktiskt bättre än dem på att städa. Känns så......??.befriande med ett hem utan skrynkliga dukar och smulor i soffan (ja, den ska också torkas).

Sen kraschade jag. Jag vet exakt hur många kvistar det är på sovrumstaket: 178 st.