måndag 31 maj 2010

God morgon!

Det här inlägget är fortsättningen, ja, eller egentligen hela historien om "skräckhelgen". På fredagen hade jag rätt mycket värk och var jättetrött och dessutom illamående av illamående av den nya cytostatikan. Pga detta sjavade jag omkring i ppyamas byxor och en tältliknande nattskjorta hela dagen. Vid tretiden kom en mörk litauisk skåpbil hit. De undrade om jag ville köpa en generator, nej tack- Men jag min dumskalle tyckte att jag måste förklara min klädsel. Orkade inte gå in på mi sjukdom utan sa att jag jobbat natt och därför sover dagtid.

På kvällen fick jag höra att det varit inbrott inte så långt härifrån och att folk hade sett en utländsk mörk skåpbil i samband med inbrotten. Då kändes det inte så bra att jag talat om för dem att huset är tomt nattetid. Min stackars son var orolig så han satt uppe och vaktade till klockan två på natten. Själv har jag sovit väldigt dåligt, legat på helspänn och lyssnat efter billjud.

Nu har jag dock slutat att vara rädd, man orkar inte vara det hur länge som helst.Den här dagen har jag tänkt ägna åt tvätthögen och allt hundhår som verkligen är överallt! Jag hoppas att jag kommer att ha ork till den promenad också.

Hoppas alla får en bra dag!

söndag 30 maj 2010

Skräckhelg

Jag har inte scrappat på en hel vecka, nu börjar jag få abstinens. Tyvärr har jag verkligen ingen ork. Gaah, jag måste sova en stund, NU! Lär förmodligen vara vaken natt och då ska jag, trots att jag lovat mig själv att inte blogga nattetid, blogga.

fredag 28 maj 2010

Vad har jag nu gjort?

Måste testa om den där fula stora länken kommer att finnas på varje bloginlägg, då blir jag lite sur.

Lervikshustrun under förändring

Jag har som ni vet klippt mig igår. Från att ha sett ut som ett skogstroll ser jag tydligen ut som Ronja Rövardotter. Vad min mamma tycker att jag ser ut som vet jag inte men jag kan ana...när hon såg mig spärrade hon upp ögonen och ropade: Vad har du gjort? Jag kan inte med bästa viljan i världen tolka det som positivt.

Samma fråga måste jag ställa mig själv beträffande bloggen: Vad har jag gjort? Jag vet inte, tryckte lite här och lite där. Bakgrunden är jag nöjd men och jag är också mycket nöjd med att fått bort den blå blogger bannern överst på bloggen. Men min header...ack ack ack. Hur jag än försöker så får jag inte tillbaka den gamla. Å jag som lovat min dyre make att aldrig ta bort den. Tyvärr Per, den bilden existerar inte längre. Å du Per, när du lade till mig själv som gästbloggare i min egen blogg försvann informationen om mig. Jag har försökt lägga till en info-gadget men det går inte för den finns redan....men det gör den ju inte. Kan du vara snäll och plocka bort mig som gästbloggare?

Det här börjar mer och mer likna ett mail till min man istället för ett blogginlägg.Jag borde istället skriva om vad jag har gjort idag: INGENTING. Hade en värknatt, somnade först vid sextiden i morse. Har försökt sova idag men har ideligen blivit väckt. Några som väckte mig var Litauer i en skåpbil som ville sälja generatorer! Givetvis vill jag inte köpa något av dem men jag undrar också om syftet var att kolla vilka hus det bor folk i och vilka hus som är tomma. Jag släppte ut min hysteriskt skällande hund som rusade fram mot dem (givetvis för att hälsa men det vet ju inte de) så de fick väldigt bråttom härifrån.

Ha en bra kväll!  

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

Åh nej!

Jag kan verkligen inte sova i natt. Jag har tidigare sagt att man inte ska blogga på nätterna så därför tänkte "hotta upp" min blogg. Måste säga att jag lyckades över förväntas. Jag vill INTE ha en sån här porrbild i headern men jag har ingen aning om hur jag ska få bort den och tillbaka med den gamla! HJÄLP!

Konsenkvens

Jag firade att jag slutat banta med en stor mjukglass och sen ett skromål på Frases. Aldrig har det smakat så gott! Fick sedan riktigt ont i magen och tillbringade resten av dagen på toan. Men det var det värt!

Var superstressad i morse, skulle lägga sista handen på Bästa L's byxor som jag sytt upp. Upptäckte samtidigt att hela asken Tramadol var försvunnen (100 pack). Fick hyfsat mycket panik efter ett dag. Insåg att någon måste ha stulit dem. Å vad ska jag göra, ringa och sjukan och säga att de är borta och att jag behöver 100 till. INGEN skulle ha trott mig. Fick hjälp av K att desperat be till Gud och Jesus och alla änglar att jag skulle hitta dem. Sen gick jag upp på kontoret/förrådet/syrummet, stoppade in handen i hålet på skrivaren där papperet komer ut. DÄR INNE VAR DE! Egentligen är nog det det sista stället jag skulle letat på.

jag har varit till frissan. Ville inte ta ett EFTER kort nu då snälle T tycker att jag ser ut som Ronja Rövardotter, vet inte om det är så mycket bättre än ett skogstroll.

Ha en bra natt!

torsdag 27 maj 2010

Äntligen dags!

...för hårklippning. har inte bestämt mig för vad jag vill ha för frisyr. Rejält mycket kortare kommer det dock att bli.
Här kommer en FÖRE bild, tagen med Hipstamatic i I-phone. Kanonbra grej, bilden blir så blek att mina rynkor inte syns.

Frisyrtips mottages tacksamt på min mobil,, nu måste jag fara. Ha en bra dag!

onsdag 26 maj 2010

Bantning

Nu ger jag upp den här LCHF-dieten. Orkar inte mer, vill inte mer, jag vill bara ha wienerbröd, glass och choklad. Lite kaffe till vore också gott.

Bara tanken på stekt bacon och ägg får mig att vilja spy. Maken fortstter dock med dieten så jag måste gå ut när han ska äta sitt bacon. Det är på sätt och vis bra för då får jag lite extra motion och går kanske ned ett halv gram. När jag kommer in igen tycker jag att matoset fortfarande ligger som en dimma i hela huset och det dämpar effektivt min aptit. Att jag har höjt cytstatikadosen och helt slutat med kortison gör väl sitt till också, jag är faktiskt aldrig hungrig.

Mitt mål med dieten var (är) att komma i dyrbyxorna jag köpte i höstas och jag är faktiskt lite närmare att kunna knäppa igen knappen. Jag hoppas och tror att jag trots att jag slutat med LCHF kommer att komma i dem lagom till midsommar. Cytostatikadiet ska man inte underskatta. Nackdelen med den är den envisa tröttheten och på grund av den tänker jag faktiskt lägga mig nu.

Sov gott!

Ännu en regnig dag..

Jag har varken lagt ned mitt bloggande eller dött. Det är det däremot någon annan som har och det har tagit musten ur mig fullständigt. Jag ....ja..vad ska man säga?!

Eftersom "alla" vet så borde jag kunna skriva lite om det. *tar ett djupt andetag* Ja, så här är det: en man i sina bästa år har tagit sitt liv. Det är en katastrof för så många människor, givetvis först och främst för hans barn, mamma, fru och andra nära anhöriga men också för samebyn. Det som snurrar i mitt och andras huvud är givetvis VARFÖR?? De senaste dagarna har jag också undrat: hur kan man utsätta sina nära och kära för något sånt här?
Nej, det är så gräsligt, jag vill inte skriva om det mer.

Annars har det inte hänt så mycket, jag har inte scrappat något se senaste dagarna, bara suttit hemma och ugglat. Jag har dock konstaterat att jag har urusel kondition! Jag har lånat en cykel i veckan, tänkte att jag skulle cykla långt, lugnt och länge men när jag kom till "oppibacken" var jag helt slut och vände hemåt igen. Sen dess har cykeln fått stå. Inte enbart för min besvikelse över cykelturen utan också för att det hällregnat i flera dagar. Är det något jag ogillar så är det regn, det får faktiskt hellre snöa året om bara man slipper detta ihållande regn.

En sak som jag funderar över är hur annorlunda regnet "uppför sig" här jämfört med  Afrika. Har varit där under regnperioden och det innebär att det för det mesta är soligt och fint men kanske två, tre gånger i veckan ser man hur molnen kommer (fort) och så ösregnar det en stund. Sedan skingras molnen lika fort som de kom och solen strålar igen. Vad beror det på? Trodde ett tag att det har att göra med att vi är närmare nordpolen men på Svalbard regnar det aldrig som här. Snälla, förklara för mig!

Jag väntar besök i eftermiddag och borde egentligen städa så jag slipper skämmas så mycket. Hela vårt hus ser ut som en soptipp trots att jag hade städhjälp i lördags och jag vet inte var jag ska börja ens. Jag kan tyvärr inte skylla på övriga familjemedlemmar då de mesta av, ja faktiskt nästan allt, är saker som jag dragit fram men inte plockat undan. När jag blir rik ska jag skaffa ett hembiträde.

Ha en bra dag i regnet!

söndag 23 maj 2010

Snöstatus

Jag är inte död, solar mig bara.

torsdag 20 maj 2010

Vad var det jag sa?

Men först en återblick från tidigare blogginlägg....

21 februari:

I veckan har min man, se Lerviksbloggen, köpt en snöslunga trots mina idoga protester. Tack älskling, vem ska använda den? Förra veckan lämnade mina morföräldrar sin slunga här. Jag var tvungen att skotta hela dagen med detta "självgående" 300-kilos as. Om jag kunde få den att glida på chassit kunde jag med uppbådande av all min kraft hyvla av det översta snölagret. Påfallande ofta vickade den fram lite och tjoff tjoff tjoff hade den grävt sig ett hål som den sen trillade ned i. Tänk er hur lätt det var att få upp den....varje gång jag försökte lyfta sjönk jag ned i snön. Jag är glad att tjälen kom innan snön.

Sen kommer min käre make hem och putsar snökanterna. Glatt konstaterar han att en sån här var ju himla bra. Jag förklarar för honom igen vilket helvete jag haft med slungan. Att jag faktiskt jämförde min situation med människorna i Zimbabwe. Jag vet att de lider av svält, kolera och att malariatider närmar sig, jag tänkte på det och att de ska vara glada för att de i allafall inte har en snöslunga.

I veckan har min man köpt en snöslunga......trots att jag sa nej. Tänk vad mycket scrapbooking papper man kan köpa för samma summa....
Nämnde jag att min man sedan åkte till Las Vegas?

12 mars:

Sex veckors isolering är nu över! Jag hade fått stränga order av min man att ingen fick ploga vägen innan han kom hem med nya snöslungan. Nu är underverket här.


Efter idoga försök blev han ändå tvungen att låna en traktor.



Mannen i mitt liv tror att det kommer att gå utmärkt men slungan i fortsättningen, om han använder den ofta. Glatt konstaterar han, där han dryper av svett, att man också får motion.
Men vänta här...vem är det egentligen som är hemma och vem är det som är borta veckor i sträck?

Idag:

Min man har köpt en traktor.

En annan dag men ändå likadan.

Idag är verkligen en pissdag. Jag har haft fantastiskt ont i ryggen i natt. Vi halvfyra bröt jag ihop och ringde till mormor (85 år) och tjöt som en ångvissla. Så här i efterhand var väl inte det en så bra idé, hon blev rätt upprörd, mest för att hon inte hörde vad jag sa men förstod att det inte stod rätt till. Hon erbjöd sig att komma hit vilket var snällt men det skulle ju inte ha gjort saken bättre.

Hade klipptid klockan ett idag men den ställde jag in så jag ser fortfarande ut som ett skogstroll. Vad värre är..det är förldramöte inför skolavslutningen ikväll men jag tror inte att jag tar mig dit heller. Först och främst mår jag konstant illa av nya cytostatikan, sen har jag ont och är hög som ett hus på smärtis. Inte läge att sätta sig och köra 8 mil precis.

Jag har påbörjat min barnvisebok men har bara vikt den färdigt och skrivit två visor med blyerts. Har ingen skaparlust idag och då är det bättre att låta bli.

Ska lägga in en filmsnutt på bokvikningen men behöver hjälp med filmningen så det får vänta tills gossen kommer hem från skolan.

onsdag 19 maj 2010

I morgon är en annan dag, tack och lov.

Har sovit uruselt i natt, är toktrött. Hade tänkt göra en massa saker som städa, röja inne och ute och framförallt cykla till Kallövägskälet. Har istället bedrivit caféverksamhet och varit ute i skogen och tittat på björkved. Det har tinat en hel del i skogen men det är långt kvar till sommaren.

Undrar stillsamt när det blir islossning.

Nu har jag egentligen lust att göra "en grej" med Ultimate Pro men jag har absolut ingen energi. Dessutom känns det som jag bara har 1 hjärncell som är halvt fungerande. Resten är väck. 

Jag tror att jag ska göra ett försök i allafall, det får bära eller brista. Jag måste på något vis hålla vaken till klockan åtta.

Ha en trevlig kväll.




Tilda gungar, tent card

Har knåpat ihop mitt första tältkort. Det var inte så lätt som jag trodde och det ser definitivt inte ut som förlagan. Jag fattar helt enkelt inte hur man gör. Den som klickar på kortet så att det blir en förstoring ser genast att jag gjort samma fel som jag alltid gör, oavsett vad jag gör. Argh!






Dessutom förstår jag inte varför lika stora bilder blir olika stora i bloggen. Förklara det den som kan.

Det här kortet, trots alla fel och brister, passar in i följande utmaningar:
http://mytimetocraftchallenge.blogspot.com/
http://papertakeweekly.blogspot.com/
http://pollycraftchallengeblog.blogspot.com/
http://cupcakecraftchallenges.blogspot.com/
http://flutterbywednesdays.blogspot.com/
http://abc-challenge.blogspot.com/
http://simonsaysstampschallenge.blogspot.com/

Puh!

Ha en bra dag allihop! Lämna gärna spår efter er...

tisdag 18 maj 2010

Tuesday Morning Sketches

Jag har fått scrapbookingutmaningar lite på hjärnan tror jag. Det är en balansgång, känner jag, att inte låta sig stressas av alla dessa utmaningar utan låta scrapbooking vara lustfyllt. Något man gör när man har.....lust.

Idag har vi haft himla dåligt väder, det har regnat mitt på dagen och varit ganska kallt och blåsigt. Då FÅR man sitta inne och scrappa med gott samvete, tycker jag.


Har altrat en burk från You Do.




Har skickat in det här som bidrag till Tuesday Morning, hoppas i vanlig ordning på att vinna lotteriet.Passade också på att lämna in den till A spoon full of sugar.

För övrigt har det inte hänt någonting alls idag. Eller..nja, jag har varit ute och cyklat med sonen och jycken men det är också allt. Maken jagade jag upp på vinden i morse för att sätta upp listerna i sovrummet. När det är spacklat, målat och klart kan vi flytta in allt skrot från kontoret till sovrummet och ta oss an det rummet. Det längtar jag verkligen efter, det ska förutom kontor också blli mitt hobbyrum. Som det är nu sitter jag i köket och scrappar...det är ingen vacker syn, det kan jag lova och jag skäms varje gång någon kommer och hälsar på oförhappandes.

Nej, nu är det dags för Fru Söderllund att gå och lägga sig.

Ha en bra natt!

Ripping and Tearing

Jag älskar rosa, pärlor, spets och bling bling men ibland passar det bättre med "less is more"

Bilden är tagen på Svalbard i juli 2009.

Har bidragit med denna LO i Crafty Angels challange. Det är slumpen som avgör vinnaren, tyvärr vinner jag aldrig på lotteri men jag vill verkligen ha priset från Papermania. 

Ha en trevlig eftermiddag och kväll!

måndag 17 maj 2010

Tjejkort

Har gjort ett riktigt tjejigt kort, det är så roligt att hejdlöst brassa på med glitter, blommor och bling.

 Har använt Tilda papper, stämpel Magnolias Tilda.
Bling bling från Magnolia, blommorna från min
pizzakartong.



Tilda har jag färglagt med akvarellfärg och Diamond Stickles.






















För övrigt så gick provtagningen bättre än förväntat idag, bara 3 försök! Tror att det är rekord.

Maria tipsar: Ligg inte för länge på spikmattan hur ont i ryggen ni än har. Se bild.

Det svider i skinnet, kan jag tala om.

HA EN TREVLIG KVÄLL!


Bloggtips!

Tips till alla bloggare: publicera inte bilder som ni inte vill att något ska se. De kan plötsligt dyka upp någon annanstans, i en annan form.

Provtagning

Har drömt så sjuka drömmar på morgonsidan. Hade väldigt ont i ryggen och det avspeglade sig i mina drömmar. I första drömmen kan jag kort sagt säga att jag fick min döda farmor inopererad i spinalkanalen. Det var alltså orsaken till ryggvärken. Varför de opererade in henne orkar jag inte gå in på för ingen lär vara intresserad av det och dessutom fanns det ingen logik i det hela.

I andra drömmen var jag i södra Tanzania och fick ryggen opererad. Nån postoperativ smärtlindring eller vård var det inte tal om utan jag flög i en skumpig Cessna till Tazengwa. Även denna dröm var väldigt ologisk.....och vad skulle jag till Tazengwa att göra? Det ligger dessutom åt fel håll.

På morgonen när vi drack morgonskaffe i sängen hade jag dock drabbats av värsta Afrikafebern! Jag vill verkligen åka dit! Helst idag. Vi (jag) sansade oss (mig) och planerade realistiskt och det är möjligt att vi åker om tre år och stannar en längre period. Ska maila till Kijabe hospital, det är inte i Tanzania, jag vet, utan i Kenya, och höra om de är intresserad av en ortopedkirurg som vill ha betalt eller om de bara tar in utländska pro-bono läkare. Att åka helt utan ersättning funkar inte för oss, vill intee sälja huset. Kijabe vore dock det ultimata stället: någorlunda fungerande sjukhus, RVA för Simon i samma by.

När vi åker måste det finnas någon bra sysselsättning för Simon, Svenska skolan i Nairobi är INTE ett alternativ. Ett litet problem är att Simon inte har lust att åka till Kenya oavsett sysselsättning däremot kan han tänka sig att åka till Bangladesh eller Malaysia. Tyvärr har jag inte lust att jobba där och knappast ..förlåt..helt säkert inte min man heller. Bla bla bla


Nu ska jag göra mig i ordning och fara till sjukan och ta blodstatus och leverstatus. Dricker vatten i mängder och hoppas att de hittar ett kärl nånstans. Helst inte på foten.

Det där  är min bästa ven. Känns inte som ett 
förstahandsalternativ idag.

Önska mig och mina vener lycka till, tack.

God morgon



söndag 16 maj 2010

En bröt bilder.

Har lyft på rumpan och varit ute en sväng idag. Finns inte så mycket mer att säga, publicerar en bröt med bilder från idag istället.

Simon tog en bild på mig. Ser ut som ett skogstroll.
Ska definitivt beställa tid hos frissan det första jag
gör i morgonbitti. Sofia har "rea" på ansiktsbehandlingar, 
en sån ser jag absolut att behöva också.

That's all folks!

Vårflyttning 2010

Har gjort första LO'n med vårflyttningen som tema. Passande nog finns en utmaning på utmaningsbloggen där det ska förekomma djur på bild eller som dekoration. I have plenty of them!

Tyvärr kunde jag inte vara med själv i år pga Psoriasis Artriten eller kanske rättare sagt cytostatikabehandlingen. Simon fick vara min stand-in samtidigt som han var sig själv. Hårt jobb, han var ledig från skolan en vecka.

Foto: Anna-Karin. Lennart har skrivit ut bilderna.
 De "blanka" renarna har jag ritat och sedan 
fyllt i med Crackle Accent. Tyvärr lyckas inte
kameran (eller är det fotografens fel?) fånga 
krackeleringen.

Min morfar har gjort renhornsknapparna, så det har
varit många kockar i denna LO.

Har satt mullbärspapper som fotomatta och
tvinnat tenntråd som ram.


 Ha en bra kväll!

lördag 15 maj 2010

Nu är våren här!

Nu har våren kommit till Lervik, det känns alldeles tydligt på lukten! Per har inhandlat en ny utegrill (den andra gjuten och ligger under ca 1 meter med snö) och grillar nu renstek för första gången i år. Ljuvligt!



 Tydliga vårtecken

 Trots att jag hade en jävulsnatt med värk, har typ inte sovit något, så känner till och med jag hur livsandarna vaknar till liv. Har gått den längsta promenaden i vinter: till Granås fram och tillaka.

Efter vila, scrap och mat lånade jag Simons cykel och tog mig fram och tillbaka tillbaka till Kallövägskälet.

Gjort färdigt LO'n som jag skulle skicka till
en utmaning med vårtema, den som jag inte hittar.

Har använt mullbärspapper som bildmatta, sprayat
med glittermist silver (men det syns inte). Bokstäverna är
Cuttlebugs Olivia. Glasdekorationen från Magnolia.

Nu ska jag vila igen, känns ordentligt i ryggen att jag cyklat. Hoppas att det inte blir en dyr cykeltur. Eller, tja, jag struntar nästan i vad det kostar fr det var så trevligt att se något annat! Dessutom var det fläckvis riktigt luftvarmt...kändes i alla fall så genom skoteroverallen.

Ha en trevlig kväll!

fredag 14 maj 2010

Glad hund- ledsen hund


Glad hund ..frågan är vad katten tycker..

Ledsen hund
Fanny och Bubbe

Fy vilket gråväder vi har idag. Härligt, då kan jag sitta inne med gott samvete och pyssla och se på film. Per och Simon är till Arjeplog idag och shoppar loss. Min nacke krånglar idag, hoppas att jag har sovit konstigt och har nackspärr. Är livrädd att det har med psoriasis artrit att göra, vill INTE att det ska bli som förra våren. Var stel som ett järnspett i 3 månader och rörde jag nacken minsta lilla gjorde det så ont att jag kräktes. Därför är jag hemma, darrande av skräck, har smörjt in mig med Tigerbalsam, gör försiktiga yoga-liknande rörelser, andas djupt och har avslappningsövningar i soffan. 

Tyvärr är det trist så nu sitter och tombloggar, ska snart fortsätta med vårlayouten som jag tappat länken till. 

Ha en trevlig helg!

torsdag 13 maj 2010

13 maj, denna dagen-ett liv.

Fick som vanligt kaffe på säng av min man. Det får jag varje morgon, en rutin som jag kommer att sakna oerhört när vi tvingas bli särbos igen. Låg och pratade och myste ett tag, som vanligt. Men sen blev det inte lika roligt längre.

Jag har hållit på med en LO med temat våren och tänkte göra den färdig och skicka in den till utmaningen. Problemet är att jag inte vet VAR utmaningen är! Förmodligen har hittat länken någonstans, den finns inte i historiken trots att jag letat hela förmiddagen. Per har också engagerat sig och googlat efter en utmaning/challenge med vårtema. Hur ska man tolka det?

Vi har rätt grått väder men det är VARMT! 17 grader i skuggan. Var ut på långpromenad (ca 800 m)! Mycket stolt över mig själv. Fråga inte om snitthastigheter, tack.

Dagens snöstatus

Maria tipsar: scrappa inte om ni är jättearga. Jag har sabbat ett kort som jag hållit på med i flera dagar genom att göra just detta. Scrappa i sinne. Det har visserligen inte gått sönder men det blev fult. Är man "ful" inuti blir det man gör också fult.

Maken säger nu att det var pulverkaffe jag fick i morse, det kanske är därför  allt gått åt pipan idag. Man ska inte servera en same annat än kokkaffe.

Trevlig helg, hörni!

onsdag 12 maj 2010

10 orsaker att älska mig!

 Månadens utmaning på Svensk scrapbooking är 10 orsaker att älska mig. Jag har stått för själva LO'n, mina vänner för "orsakerna". Tack alla för hjälpen!


Nattsurr

Here we go again. Vaknat av att det göt ont, somnar inte om för att det gör ont. Misstänker att det blir en dag tjavandes runt i pyamas, igen. Det här känns som en ond cirkel, ju mer jag är vaken på nätterna, desto mindre rör jag mig på dagarna och får då ännu mer ont och sover sämre. Blir det inte bättre snart så kliver jag upp och scrappar.

Har varit vaken ganska länge och budat på en massa scrapgrejor på Tradera, vissa mer genomtänkta än andra. Det är en tjej som säljer ut massor av stämplar och dies, skynda fynda. Eller gör inte det förresten för jag vill ha dem.

Var på en kvällspromenad och konstaterade vad jag redan tjatat om , jag är ingen promenadmänniska. Särskilt inte nu när jag går så sakta och dessutom mål. Tråkigt och slöseri med tid. Fast just ja, jag tror ju att jag får mer ont om jag agerar järnspett om dagarna så det kanske är bra med promenader i allafall. Zorro blir i allafall glad och det är ju kul att kunna glädja honom. Så trevligt det är med promenader.

Funderar på att ha en tävling här när jag har 300 gubbes jubileum, lotta ut lite scrapgrejor. Vad tror ni om det?


Hoppas att ni sover gott på söta örat.

tisdag 11 maj 2010

Snöstatus 11 maj 2010


Nu börjar fönstret titta fram. Klicka på bilden och titta riktigt noga till höger om snöhögen.